Útulek pro zvířata
v nouzi Plzeň

17570 Ziggy

Dne 6.1.2023 byl přivezen 4 letý  pes Cane Corso z ulice Branka v Plzni. Ziggymu zemřel pán, kterého velmi miloval :o( a tak vzhledem k jeho velikosti a množství zdravotních problémů zřejmě dožije svůj psí život u nás.

21.02.2023 – Ziggoušek se stal miláčkem útulku. Na tety se pokaždé těší a miluje lidi, na které si zvykne. Pak je oddaný celým srdce…

5.4.2023 Tak dnes nás potěšil telefon a informace o Ziggym.  Ziggymu není 7 let, jak se původně uvedlo, ale 4 roky, takže je to ještě mladej kluk :o), který má šanci na lepší život vedle milující rodiny. Jeho zdravotní stav se zlepšil užívá kloubní výživu a dietní granule, zhubnul a krom hafanů miluje vše hlavně lidi :o). Vypadá sice trošku, jako bubák z pohádky, ale to je vinnou jeho psího táty, který mu, jako štěňátku zmáčkl hlavičku.  Byl zvyklý spát v posteli a běhat si na zahrádce.  V útulku Ziggyho tety venčí do lesíčka a pak si spokojeně  běhá ve výběhu, má rád pohyb. Vhodný do domečku se zahradou. Počítat s tím, že je to pejsek velký, slintající a v kloubní výživě pokračovat stále….

09.01.2024-Ziggoušek je zase o rok starší…5 let

Zájemci mohou volat na tel. 724 317 314